Bukvalno This Is Me... Now

This Is Me… Now (2024)

Kao što “This Is Me… Now” nije film, nego narativno vođena odiseja i vizuelna pratnja istoimenog albuma Dženifer Lopez, tako i ovo nije podkast epizoda, nego doktorska disertacija i jedna od naših najdubljih i najširih analiza.

Dženifer Lopez je sama finansirala ovo ostvarenje koje takođe ima i prateći dokumentarac i sve je to uradila zato što je baš tako želela i niotkuda nam poklonila to. A ljudi su uglavnom odgovorili na to sa podsmehom – mimovi, TikTokovi na sve strane. Mi se pitamo da li Džej Lo zaslužuje reputaciju koja je godinama prati, da je nadobudna, da je delulu, da ne zna da peva i glumi. Ko su uopšte fanovi Džej Lo i kako se zovu? I gde su. Da li je Džej Lo astrološki fašista? Zašto Džej Lo nije nominovana za Oskara i da li je njen i Šakirin ‘halftime show’ na Superbolu najbolji ikad i zašto jeste.

Maša i Mira imaju hiljade pitanja, posebno inspirisane i ekstra spremne, naoružane argumentima i isključivo potkovane činjenicama. Nisu na istoj strani, ali su oko nekih stvari složne. Svakako, ovo što ćete ovde čuti nećete čuti ni u jednoj drugoj epizodi Bukvalno podkasta na ovom nivou.

Naravno da su i naše digresije ovog puta ekstra spec.